Connect with us

Hír

Brady: Belefáradtam az ütésekbe

Tom Brady 23 szezon után másodszor is bejelentette visszavonulását, elmondása szerint ez már tényleg végleges. Az idény során is úgy nézett ki, mint aki kicsit belefáradt a dolgokba és látványosan kerülte az ütéseket. Most édesapja, Tom Brady Sr. mondta el a Boston.comnak, hogy a fia mit mondott neki a visszavonulással kapcsolatban.

“Nagyon kemény hat hónap volt ez a magánéletében, a családjában és a focis életében is. Egy ponton azt mondta, hogy “belefáradtam az ütésekbe”. 23 évet játszott és ő tartja a benyelt sackek megalázó rekordját is… és volt még vagy két-háromezer ütés mellé. 45 évesen már elgondolkodsz azon, hogy akarsz még egy ütést elszenvedni? A válasz pedig nem, hacsak nem szuper minden más. Sajnos ez nem volt így idén, így szerintem ez már egy előre eldöntött dolog volt a részéről.”

Brady nagyon jól vigyázott a testére egész karrierje során, de egy idő után már ezzel együtt sem bírja az ember a 130-150 kilós védőfalemberek ütéseit. A valaha volt legsikeresebb irányító pedig eddig bírta, most lett elege belőlük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!