Connect with us

Hír

Brian Flores lett a Vikings védőkoordinátora

Brian Flores ott volt a Cardinals főedzői posztjának három döntőse közt, azonban vagy nem akarta annyira azt az állást, vagy megtudta hogy nem őt fogják választani, ugyanis megegyezett a Vikingsszal és Minnesotában lesz védőkoordinátor az idei évtől – írja Adam Schefter.

Flores a tavalyi évet a Steelers senior védőoldali tanácsadójaként és LB-edzőjeként töltötte, miután menesztették a Dolphins főedzői posztjáról – illetve miután beperelte a ligát és a Dolphinst is. A Vikingsnál Ed Donatell helyét veszi át, aki yardokban a második legrosszabb védelmet vezényelte az egész NFL-ben. Kevin O’Connell főedzővel egyébként van már kapcsolata, ugyanis O’Connell 2008-ban a Patriots irányítója volt, mikor Flores ott volt special team segédedző.

O’Connell tavaly a Fangio-vonalat akarta követni, ezért vette fel Donatellt, ám ez nagy kudarc lett és borzalmas teljesítményt nyújtott a védelem. A tavalyi átalakítást most egy újabb követi, ugyanis Flores gyakorlatilag homlokegyenest más irányvonalat képvisel: sok emberezés, sok blitz, míg eddig szinte csak zónázott a defense és alig blitzelt. Érdekes kérdés, mit jelent ez a mostani emberállománynak, vélhetően lesznek változások.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!