Connect with us

Hír

BREAKING: Shane Steichen lesz a Colts új főedzője!

Adam Schefter riportja szerint a Colts jelezte az összes főedző jelöltjének, hogy az Eagles támadókoordinátorát, Shane Steichent fogja kinevezi a csapat új főedzőjének. A kinevezés természetesen csak a Super Bowl után lesz hivatalos.

A 37 éves Steichen remek munkát végzett idén, óriási szerepe volt az Eagles támadósorának elit teljesítményében. A felemelkedése ennek ellenére is kicsit gyorsnak tűnik, ugyanis mindössze 2,5 évnyi koordinátori tapasztalata van, viszont ennek ellenére is óriási potenciál van benne. Érdekes, hogy a Colts Frank Reich után ismét adott évben Super Bowlba jutó Eagles támadókoordinátort nevezett ki főedzőnek.

A helyettese jó eséllyel az Eagles QB-edzője, Brian Johnson lesz.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
13enny
13enny
2023-02-12 21:41

Az NFL-ben minden lépés le van szabályozva. Nem igaz, hogy nem lehet bevezetni, hogy a SB előtt ne lehessen interjúzni edző jelöltekkel. Most 6 órával az év legfontosabb meccse előtt tudják meg a játékosok, hogy ez a támadókoordinátoruk utolsó meccse, lényegében szinte már nem is az ő edzőjük. Profik ide vagy oda, nekem ne mondja senki, hogy ez nincs lélektani hatással rájuk, akkor is, ha még nem hivatalos, csak tuti.

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  13enny
2023-02-13 03:22

Az uborka szezont is ki lehetne így tolni!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x