Connect with us

Hír

Vic Fangio segített az Eaglesnek felkészülni a Super Bowlra

Vic Fangio korábban megállapodott a Miami Dolphinsszal, hogy a 2023-as szezontól náluk lesz védőkoordinátor, azonban ezt megelőzően még csatlakozott az Eagleshöz és segített felkészülni a Super Bowlra – írja Ian Rapoport. Fangio egy kéthetes szerződést írt alá a Sasokkal a konferenciadöntő után.

Azt gondolnánk, hogy a védőoldalon segített, hiszen ez a szakterülete és évente kétszer találkozott Mahomesékkel a Broncos főedzőjeként 2019 és 2021 között. Ehhez képest Rapoport arról számolt be, hogy nem a védők, hanem a támadók munkáját segítette a Super Bowlra való felkészülésben. Az Eagles saját támadósorát elemezte ki és keresett hiányosságokat, hibákat, amiket védőszemmel kihasználhatna, így ezeken javíthatott a philadelphiai edzői stáb, plusz információkkal látta el az edzőket a Chiefs védelmének szabályairól, felépítéséről.

Egyébként mivel a 64 éves védőguru szerződés alatt állt ebben a periódusban, így gyűrűt is kapna, amennyiben nyerne az Eagles – ez lenne az első ilyenje. Fangio idén időnként konzultált az Eaglesnél, de nem akart elköteleződni és alapvetően ki akart hagyni egy évet – úgy tűnik nem bírta ki teljesen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!