Connect with us

Hír

Byron Jones teste nem bírja tovább, úgy tűnik visszavonul

Byron Jones egy Twitter posztban tudatta a nagyvilággal, hogy ma már nem tud futni és ugrani a rengeteg korábbi sérülése miatt, ezzel azt sugallva, hogy visszavonul. A Miami Herald információi szerint viszont erről egyelőre nincs szó, bár ez lehet csak procedurális kérdés.

Jones arra is figyelmezteti a jövő nemzedékét, hogy nem vegyenek be utánajárás nélkül pirulákat és ne hagyják, hogy injekciókat adjanak be nekik. Elmondása szerint olyan ára volt a pályafutásának, amit nem látott előre és amit megbánt.

Jones a Cowboys első körös játékosa volt 2015-ben és pályafutása csúcsán az egyik legjobb corner volt a ligában. 2020-ban írt alá a Dolphinshoz 5 évre 82,5 millió dollárért, amiből 40 millió dollár teljesen garantált volt, 10,5 millió dollárt pedig megkapott aláírási bónuszként. Ez utóbbit a csapat természetesen elkönyvelte 5 évre előre, vagyis még maradt 4,2 millió dollár, amit akár vissza is perelhet a játékostól, ha azelőtt visszavonulna, hogy megszűnne a szerződése.

Ez utóbbira egyébként jó eséllyel nem kell majd sokat várni, ugyanis Jones kivágásával a Dolphins minimum 3,5 millió dollárt (post June kivágással 13,6 milliót) spórolhat. Valószínűleg ezért sem vonul vissza egyelőre Jones hivatalosan, hiszen ha kivágják, akkor nem kell visszafizetnie semmit.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!