Connect with us

Hír

Jól alakulnak a dolgok a Lions és Calvin Johnson között, egyre közelebb a békülés

Hosszú évek után végre úgy tűnik, hogy a Lions meg tudja békíteni a Hall of Famer elkapó Calvin Johnsont. Erről maga a játékos számolt be, aki szerint a csapat új menedzsmentjével nagyon jó beszélgetései voltak és végre jó irányba haladnak a dolgok.

“A csapat végre megpróbál megoldást találni a problémára, ami üdítő változás a korábbiakhoz képest. Nagyon izgatott vagyok, mert vissza akarok térni a futballhoz és segíteni akarom a csapatot. Nem mintha szükségük lenne a segítségemre, de komoly tapasztalattal rendelkezem és hozzá tudnék tenni a gárda sikereihez”

– mondta Johnson (via PFT).

Az elkapó és a csapat viszonya Johnson visszavonulása után romlott meg. Ennek oka az volt, hogy a Lions akkori menedzsmentje valamilyen teljesen érthetetlen okból visszakövetelt az elkapótól 1,6 millió dollárnyi aláírási bónuszt. A legendás WR vissza is adta a pénzt, de ezzel együtt teljesen elhidegült a csapattól és többször is jelezte: csak akkor lesz béke és barátság, ha visszakapja a pénzét. Úgy tűnik, erre hamarosan talál megoldást a Lions.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!