Connect with us

Hír

Calvin Ridley beadta a papírokat, idén visszatérne az NFL-be

Több forrás is megerősítette, hogy a fogadási botrány miatt határozatlan időre eltiltott elkapó, Calvin Ridley beadta a szükséges papírokat és kérvényezte az NFL-től az aktiválását. A tegnapi volt az első nap, hogy ezt a szabályok értelmében megtehette. Ez jó hír a Jaguarsnak (és a Falconsnak is), ami még tavaly cserélt az elkapóért.

Ridley eredetileg a Falcons 1/26-osa volt és nagyon hamar top elkapóvá nőtte ki magát, 2020-ban második csapatos All-Prónak is választották. Viszont nem érezte jól magát Atlantában, a mentális egészsége miatt ült is ki egy hosszabb időszakot, majd határozatlan idejű, de minimum egy szezonra szóló eltiltást kapott, mert mérkőzésekre fogadott – ironikus módon többek közt egy Falcons-Jaguarsra is.

Ennek ellenére a Jaguars tavaly cserélt érte: amennyiben Ridley játékjogát egy bizonyos napig visszaállítja az NFL, akkor 2023-as ötödik kört kap a Falcons, ha nem, akkor hatodikat. Ha 2024-ben a csapat tagja lesz, akkor a Falcons kap egy 4. kört, ha játékidőhöz kötött kondíciót teljesíti, akkor 3. kört, ha pedig hosszabbít vele a csapat, akkor 2. kör üti az atlantaiak markát.

A mindenki számára ideális forgatókönyv szerint tehát a Jaguars kap egy top elkapót, Ridley egy korrekt szerződést, a Falcons pedig pár magas picket – már amennyiben az NFL engedélyezi az elkapó játékát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!