Connect with us

Hír

Tom Brady reméli, hogy Aaron Rodgers nem vonul vissza

Tom Brady nemrég bejelentette a visszavonulását (elméletileg most már véglegesen), és amennyiben ez így is marad, akkor az elmúlt bő két évtizedet meghatározó QB-k közül csak Aaron Rodgers marad a ligában. A Patriots legendája ezért reméli, hogy Rodgers a folyatás mellett dönt.

“Remélem, hogy nem vonul vissza. A ligának szüksége van jó irányítókra és ő egyike a legjobbaknak. Szomorú nap lesz az NFL számára, amikor Aaron Rodgers befejezi”

– mondta Brady (via SiriusXM), majd hozzátette, hogy remélhetőleg Patrick Mahomesnak, Jalen Hurtsnek, Josh Allennek, Joe Burrow-nak és a hozzá hasonló tehetséges fiataloknak is szép hosszú karrierjük lesz.

Amennyiben hinni lehet a riportoknak (és Rodgers legutóbbi nyilatkozatai alapján “az insiderek nem tudnak szart sem”), akkor a veterán irányító a következő napokban/hetekben dönthet a jövőjéről. Ráadásul a döntésére Bradynek is hatása lehet, sokak szerint ugyanis nem valószínű, hogy Rodgers szívesen osztozkodna a rivaldafényen öt év múlva, amikor egyszerre kerülnek be a Hall of Fame-be (pláne, hogy jó eséllyel nem neki jutna a több).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!