Connect with us

Hír

Daniel Jones ügynököt váltott – nem haladnak a tárgyalások?

Könnyen lehet, hogy nem haladnak a tárgyalások a Giants és Daniel Jones között, ugyanis a lejáró szerződésű irányító a hétvégén távozott a CAA ügynökségtől és csatlakozni fog az Athletes Firsthöz – írja az ESPN.

A Giants tavaly nem hívta le Jones ötödik éves opcióját, így most szabadügynök lesz. A csapat így utólag visszatekintve nem járt jól ezzel a döntéssel, ugyanis most biztosan többet kell majd fizetnie a 22,4 milliós opciónál – a franchise tag épp 10 millióval lenne ennél drágább. A felek nyilvánosan arról beszéltek, hogy szeretnének megegyezni, azonban úgy tűnik nem haladnak a tárgyalások, ha Jones ilyen lépésre szánta el magát. Így pedig jelen állás szerint valószínűsíthető egy franchise tag – ha nem tudnak megegyezni március 7-ig, akkor biztosan így lesz.

Az ügynökváltás elméletben jelentheti azt is, hogy Jones egy sokkal csapatbarátabb szerződést szeretne, mint amibe a CAA hajlandó belemenni, de ennél értelemszerűen sokkal valószínűbb, hogy Jones jobb szerződést szeretne, mint amit a CAA képes volt kialkudni számára – a PFT információi szerint is utóbbiról van szó.

Egyes hírek szerint 40-45 milliós szerződésben gondolkodik Jones, a Giants viszont nem meglepő módon nem szeretne ennyire elköteleződni mellette. Jones tavaly minden várakozást felülmúlt és képes volt visszavenni a turnoverekből, azonban a Giantsnél is látják a limitációit és hogy hosszú távon nem érdemes vele továbbmenni – rövid távon viszont nagyon hasznos játékosa tudna lenni a csapatnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!