Connect with us

Hír

Edwards-Helaire visszatér a Super Bowlra, Mecole Hardman viszont kihagyja azt

A Chiefs relatíve fontos roster mozgásokat eszközölt a tegnapi nap folyamán, ugyanis sérültlistára tette az elkapó Mecole Hardmant, emellett pedig aktiválta IR-ről a futó Clyde Edwards-Helaire-t. Előbbi tehát biztosan nem játszik a Super Bowlon, utóbbi viszont visszatérhet a pályára.

Hardman a 9. héten sérült meg először, és csak a konferenciadöntőre tért vissza, ahol azonban rásérült korábbi nyavalyájára, Andy Reidék pedig már a meccs után valószínűsítették, hogy nem fog tudni játszani a nagydöntőn. Jó hír azonban, hogy a szintén AFC-döntőn sérülést szenvedő JuJu Smith-Schuster és Kadarius Toney ott lesz a pályán az elkapósorban.

Ami Edwards-Helaire-t illeti, neki kilenc meccset kellett kihagynia bokasérülés miatt és még épp időben térhet vissza a Super Bowlra. Kérdés mekkora szerepet kap majd, ugyanis nagyon jól elvolt a korábbi elsőkörös nélkül is a gárda, hiszen Isiah Pacheco és Jerick McKinnon kiváló munkát végeztek.

További jó hír a Chiefs számára, hogy a cornerback L’Jarius Sneed kikerült az agyrázkódás-protokollból, így játszani fog vasárnap.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!