Connect with us

Hír

Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy tényleg Jeff Saturday legyen a Colts főedzője

A Colts elkezdte leszűkíteni a főedzői jelöltjeinek listáját, a tegnapi napon három embernek is megmondták, hogy nem kapják meg az állást. Több forrás is beszámolt arról, hogy sem Mike Kafka (Giants támadókoordinátor), sem Wink Martindale (Giants védőkoordinátor), sem Brian Callahan (Bengals támadókoordinátor) nem lesz a Colts főedzője idén és kiestek a versenyfutásból.

A Colts elég széleskörű keresést folytatott, és még versenyben van Jeff Saturday (a csapat ideiglenes főedzője), Rich Bisaccia (Packers special team koordinátor), Aaron Glenn (Lions védőkoordinátor), Raheem Morris (Rams védőkoordinátor) és Shane Steichen (Eagles támadókoordinátor), ők mind voltak két interjún a csapatnál.

Elképzelhető, hogy Steichent szeretnék kinevezni, amihez értelemszerűen a Super Bowlt meg kell várniuk, a többieket ki lehetne nevezni már most is. Jim Irsay tulajdonos állítólag az 1-7-es mérleggel végző, ezen kívül nulla edzői tapasztalattal rendelkező Saturdayt szeretné megtartani teljes állásban, és végülis az ő szava dönt – a kérdés leginkább az, hogy sikerül-e erről lebeszélni.

Saturday mellett egyébként kiállt a csapat sztár linebackere: Shaq Leonardot nagyon idegesíti, amikor Saturdayt kritizálják. Szerinte ha kap egy teljes holtszezont és egy rendes stábot, akkor nagyon jó munkát fog végezni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!