Connect with us

Hír

Kliff Kingsbury lehet a Texans támadókoordinátora?

Úgy tűnik Kliff Kingsbury thaiföldi nyaralása véget ért, ugyanis a Cardinals korábbi főedzője tegnap Houstonban volt arról egyeztetni, hogy csatlakozzon DeMeco Ryans alakuló stábjához támadókoordinátorként – írja Ian Rapoport.

Eddig azt hihettük, hogy mivel a Cardinals még évekig fizeti Kingsbury fizetését, így egy időre elvonul és nem akar edzősködni, de úgy tűnik mégsem volt olyan mély elhatározás ez. Lehet végül nem fogadja el a Texans ajánlatát vagy az is lehet, hogy mégsem őt választják, de láthatóan az érdeklődés azért megvan a részéről is.

Az már érdekesebb kérdés, hogy a Texansnál miért épp őt szemelték ki, hiszen nem volt valami sikeres az arizonai kalandja 28-37-1-es mérleggel. A főedzői tapasztalata persze jól jöhet a labda túloldalán az újonc HC Ryansnek, de kérdés, hogy mennyire tudna jó támadósort összerakni Houstonban, illetve mennyire tudna jól kinevelni egy újonc irányítót, amit a csapat minden bizonnyal választani fog az idei drafton.

További Texansszal kapcsolatos hír, hogy a csapat megtalálta védőkoordinátorát, aki Matt Burke lett, a Cardinals eddigi védőfal-edzője.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!