Connect with us

Hír

Eric Bieniemy a Commanders új támadókoordinátora

A Commanders kinevezte asszisztens főedzőnek és támadókoordinátornak a Chiefs korábbi támadókoordinátorát, Eric Bieniemyt, írja minden releváns forrás. A szakember öt év után hagyja ott a Kansas Cityt és most először ő hívhatja a támadósor játékait.

Bieniemy 1991-ben még második körös futó volt és egészen az 1999-es idény végéig játszott az NFL-ben. Az első profi állását a Vikingstől kapta még 2006-ban, mint futóedző, majd egy egyetemi kitérő után 2013-ban aláírt a Chiefshez. Az első öt idényében a futókkal foglalkozott, majd 2018-ban OC lett Andy Reid irányítása alatt.

2019 óta 15 csapat hívta el főedzői interjúra, de egyiknél sem merült fel komolyan a neve. Egyesek szerint ez az NFL-ben tapasztalható rasszizmus az oka, mások szerint Bieniemy leginkább a rossz természete, a pályán kívüli ügyei, a játékhívási tapasztalat hiánya és az interjúkon mutatott nagyon gyenge teljesítménye miatt nem kapott főedzői kinevezést eddig. Ha mást nem is, de szakmai oldalról most megmutathatja, mire is képes egy Andy Reid és Patrick Mahomes nélküli támadósorral.

Kérdés jobb helyzetbe kerül-e későbbi főedzői interjúkhoz, mert ha irányító hiányában nem megy a támadósornak, akkor még csak interjúzni sem hívják majd. Persze ha meg sikerül top támadósort összeraknia, akkor újabb kérdőjelek mennének a kukába vele kapcsolatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!