Connect with us

Hír

A Packers “undorodik” Aaron Rodgerstől és “végeztek vele”

Egy hete írtunk arról, hogy a Packers hajlandó lenne elcserélni Aaron Rodgerst, ha az irányító is ezt szeretné. Most viszont Bob McGinn, aki évtizedek óta közelről követi a csapatot azt mondta a GoLongTD.com podcastjában, hogy a Packers “undorodik” az irányítótól és “végzett” Rodgersszel.

A Packers hajlandó elcserélni Aaron Rodgerst, ha az irányító is ezt szeretné

“Végeztek Aaron Rodgersszel. Nem fog visszatérni. A csapatnál undorodnak tőle, kész, vége. A Packers kész továbblépni”

– mondta McGinn a szituációt jól ismerő forrásokra hivatkozva.

Rodgers korábban azt nyilatkozta, hogy az insiderek “szart sem tudnak róla”, így nem szabad elhinni semmit, amit ők írnak. McGinn viszont most nem az irányítóhoz, hanem a csapathoz közeli forrásokra hivatkozik, így nem elképzelhetetlen, hogy tényleg van valami a dologban. Kivágni ugyanakkor nem lehet az irányítót, így csak akkor válhatnak el felek útjai, ha abban Rodgers is partner.

Az irányító tavalyi 3 éves, 150 millió dolláros szerződése brutális terheket ró a Packersre, idén például 60 millió dollárjába kerülne az irányító a csapatnak (ráadásul az összeg teljesen garantált). Ezt az összeget a gárdának muszáj átalakítani, amivel nagyon nehézzé tennék a következő két szezont, egy cserével viszont még elkerülhető a pénzügyi pokol – ráadásul legalább egy első kört is biztosan kapnának érte. Emellett az is tény, hogy nem Rodgers a legkönnyebben kezelhető játékos a ligában, plusz állítólag a Packers nagyon magabiztos Jordan Love-val kapcsolatban, így abszolút reális, hogy Aaron Rdgers 2023-ban már egy másik csapat tagja lesz (már amennyiben nem vonul vissza és mond le 60 millió dollárról).

A Packers elkerülheti az Aaron Rodgers okozta pénzügyi poklot, de ahhoz most kell lépni

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!