Connect with us

Hír

Geno Smith: Már tárgyalunk egy új szerződésről, remélhetőleg sikerül összehozni

Amikor a Seahawks elcserélte Russell Wilsont, akkor a legtöbben eltemették a csapat szezonját. A korábbi Super Bowl győztes helyére beugró Geno Smith viszont jött, látott és rájátszásba vezette a Seattle-t, így most nagyon jó helyzetből várhatja a szabadügynökpiacot. Már amennyiben egyáltalán eljut odáig, ugyanis a Seahawks nagyon szeretné megtartani és az irányító is szívesen maradna a csapatnál.

” Őszintén szólva utálom ezt a részét az NFL-nek, mert csak játszani szeretnék, de a dolog üzleti részével is foglalkoznunk kell. Remélhetőleg hamar megleszünk ezzel és lehet ismét csak a futballra koncentrálni. Már voltak megbeszéléseink, zajlik a folyamat. Jól néz ki a dolog, szerintem sikerülhet összehozni egy új szerződést”

– mondta Smith (via SiriusXM NFL Radio).

Smith idén minden meccsen kezdő volt – 2013-as újonc éve óta először –, vezette a ligát passzpontosságban, dobált 4282 yardot, 30 TD-t és 11 INT-t, a Wilson-éra után egyből rájátszásba vezette a Seahawkst, Pro Bowler lett és akár megnyerheti az Év Visszatérője címet is. Mindez pedig elég sok pénzt jelenthet a számára – ha nem is kap 40+ millió dollárt, de egy évi 30+ millió dolláros szerződés bőven elképzelhető.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!