Connect with us

Hír

Így nyilatkoztak a résztvevők a nagydöntő előtt

Lezajlott a Super Bowl média estéje, ahol a riporterek a döntő résztvevőit bombázhatták a kérdéseikkel. Összegyűjtöttük a legérdekesebb nyilatkozatokat.

“Ez egy hihetetlen pillanat a családunk számára. Bárki is nyeri meg, az elnyeri az abszolút jogot a felvágásra. Mindig is szurkoltam Travisnek, mindig is azt akartam, hogy jól menjenek a dolgai, de ezt most szívesen elhappolnám előle”

– mondta Jason Kelce.

“Jasonnek köszönhetően megtapasztalhattam, hogyan kell legyőzni valakit, aki jobb nálad. Nélküle nem tartanék ott, ahol most, ez nem is kérdés”

– mesélte Travis Kelce. Ráadásul a két testvér interjúja közben megjelent a fiuk anyukája és adott nekik egy-egy csomag sütit!

“Nagyszerű, hogy két fekete irányító játszik egymás ellen a döntőben. Szerintem ez nagyon inspiráló a fiatalabb generációknak, hisz legyenek bárhol a világon, mondjon nekik bárki bármit, képesek elérni, amire vágynak. Szerintem Patrick Mahomes is így gondolja, mindketten szeretnénk inspirálni az utánunk jövőket”

– válaszolta Jalen Hurts arra a kérdésre, hogy mit szól ahhoz, hogy a történelem során először két fekete irányító lép pályára a döntőn.

“Annyira a Super Bowlra fókuszáltam, hogy fogalmam sem volt arról, hogy hamarosan itt a Valentin nap, de ezt el ne mondjátok a feleségemnek!”

– felelte Patrick Mahomes a neki címzett nagyon szakmai kérdésekre.

“Jason Kelce egy igazi inspiráció. A nagybetűs vezér. Ő a Kövér Batman. Egy igazi megtiszteltetés, hogy a csapattársának hívhatom magam, elképzelni sem tudnék nála jobb bajtársat és vezért”

– méltatta Kelce-t a csapattárs Jordan Mailata.

“Itt akarok maradni, a Chiefs játékosa szeretnék lenni, de az üzlet az üzlet. Bármi is történjen, én készen állok rá. De most nem gondolok erre, a lényeg a bajnoki cím. Semmi máson nem jár az eszem, csak a Super Bowlon”

– válaszolta az idén franchise taggel játszó Orlando Brown a jövőjét firtató kérdésekre.

“Nem érdekel, hogy az év védőjének választanak-e vagy sem. Itt vagyok a Super Bowlon, oké? Ennél jobb nem lehet semmi”

– mondta az idén félelmetes szinten teljesítő Chris Jones.

“Továbbra sem érzem, hogy elég tiszteletet kapok, mint pass rusher, de végülis mindenkinek meg lehet a saját véleménye. A számok nem hazudnak, mindenki láthatja, milyen szinten teljesítettem. Ha az emberek vaknak akarják tettetni magukat, hát ez van”

– mondta a második csapatos All-Pro, idén 16 sacket szerző Haason Reddick.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!