Connect with us

Hír

Jalen Hurts a holtszezonban megkapja a nagy pénzt

Jalen Hurts olyan teljesítményt tett le az asztalra a szezonban és a Super Bowlban is, amire kevesen képesek. A harmadévét teljesítő irányító az újonc szerződése utolsó évébe lép, az Eaglesnél pedig nem szoktak lacafacázni ilyen helyzetben és inkább korábban fizetik meg a jó játékosaikat, mintsem elkésnének vele. Így Hurts is nagyon jó eséllyel kapni fog egy óriási szerződést a holtszezonban.

Adam Schefter arról számolt be, hogy meglepetés lenne, ha ez nem jönne össze idén és hogy szerinte az éves átlagfizetése 45 millió dollár fölé esik majd. Sok spekulációt láttunk múlt héten arról, mennyit kaphat majd Hurts, a 43 milliótól, a 45- és 47 millión át az 50 millió feletti összegig. Egyesek Josh Allen 43 milliós átlagát, mások Kyler Murray 46,1 milliós átlagát tekintik minimumnak, vélhetően utóbbi van közelebb az igazsághoz, tekintve hogy azt csak egy éve kötötték.

A general manager Howie Roseman is elmondta egyébként, hogy a legjobb játékosaikat mindig le szokták kötni hosszú távra, Hurts pedig ebbe a kategóriába tartozik, így prioritás lesz a szerződése. Lehet az időzítéssel sietnie kell egyébként Rosemannek, hiszen ha Joe Burrow és/vagy Justin Herbert és/vagy Lamar Jackson új szerződést kap, akkor már azzal kell versenyeznie a továbbiakban.

Az Eaglesnek bőven van teendője a holtszezonban, hiszen sok szabadügynöke van, ráadásul a fontosabb fajtából: Miles Sanders, Isaac Seumalo, Fletcher Cox, Javon Hargrave, TJ Edwards, James Bradberry, CJ Gardner-Johnson. Mindegyiküket nem fogja tudni megtartania a gárda, így válogatni kell közülük.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!