Connect with us

Hír

A Bears elcserélheti Justin Fieldset?

Justin Fields másodévesen egy borzasztó helyzetben mutatott biztató dolgokat, azonban a Bears az 1/1-es picket szerezte meg, így természetesen felvetődtek a spekulációk, hogy elcserélhetik a két éve első körös irányítót és egy másikat választhatnak helyette, főleg hogy őt nem a jelenlegi vezetőség választotta ki. Erre erősített rá Jason La Canfora is, aki úgy tudja, hogy több general manager is úgy jött el a Senior Bowlról, hogy viszonylag meg vannak győződve arról, hogy Fieldset elcseréli majd a Bears.

Ez egyben azt is jelentené, hogy az 1/1-es pickkel kiválasztanák a nekik tetsző újonc QB-t. Erre gyakorlatilag csak akkor kerülhet sor, ha az egyik prospectet sokkal jobbnak gondolják Fieldsnél és szinte kihagyhatatlannak tartják. A három esélyes irányító az 1/1-re egyébként Bryce Young (Alabama), CJ Stroud (Ohio State) és Will Levis (Kentucky).

A valószínűbb forgatókönyv azért továbbra is az, hogy nem Fieldset, hanem az 1/1-et cseréli el a Bears, begyűjtve értékes draft pickeket és így is kiválasztva egy tehetséges játékost. Gondolkodhatnak úgy, hogy nem mennek sokat hátra, csak mondjuk a Coltsig 1/4-re, ugyanis így behúzhatják a két top védőnek tartott játékos (Will Anderson, Jalen Carter) egyikét. Ha hátrébb cserélnek, például a Panthersig 1/9-re, akkor több drafttőkét szerezhetnek, de az ott elérhető játékosok már kevésbé számítanak top tehetségnek.

A Bears és Fields helyzetéről itt írtunk bővebben:

Hogyan tovább, Chicago Bears?

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-02-20 07:45

Az álmoskönyvek szerint nem jelent jót egy QB-nak, ha a Bears draftolja/cseréli/igaolja. Leginkább mert ott nincs fal ami megvédené.

Fetyke
Fetyke
2023-02-19 15:28

Mindenképpen hosszú távú szerződést kell neki adni! Lehetőleg jó nagyot és teljesen garantáltat!

playmaker90
playmaker90
2023-02-19 13:46

annyira lyukas ez a roster, illetve egyik prospect sem tűnik kihagyhatatlannak amiért lekellene cserélni Fields-et. egy hátracsere, bezsebelni pár első kört és kivinni egy pass rusher-t

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-02-19 13:31

Vajon Lamar nem érdekli a Macikat?

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-02-19 09:38

Mac Jones és Justin Fields után stílszerű lenne egy Zach Wilsont elcseréli-e a Jets cikk.

bjeela
bjeela
2023-02-19 09:29

Az a helyzet, hogy Filc egy fikarcnyit sem jobb, sem rosszabb, mint Young, Stroud vagy Levis. Sőt, ha választanom kellene, akkor csakis azért választanám Youngot, mert sokkal jobban passzol és olvas, mint Filc. Viszont továbbra sincs támadófal előtte, tehát csak azért, hogy szétverjünk egy másik kezdő QB-t nem túl bölcs döntés a csere. Arról nem beszélve, hogy sansztalan, hogy kapjunk egy Colts első kört Filcért, így tehát lemaradunk Andersonról, ami létkérdés a csapatnak.
Persze ha bevásárolunk jó támadó falemberekből, akkor van értelme Youngnak.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x