Connect with us

Hír

Jeff Bezos a Commanders megvásárlására készül

A Commanders eladására a következő egy hónapban sor kerülhet, állítólag a következő tulajdonosi meetingig (március 26-29) szeretnék lezongorázni a dolgokat, hogy ott már szavazni is lehessen a véglegesítésről. A legesélyesebb a felvásárlásra Jeff Bezos, az Amazon alapítója, aki a Washington Post információi szerint felbérelte az Allen&Company befektető céget az ajánlattételi folyamatra.

Ez a cég kezelte egyébként a Panthers és a Broncos megvételét is David Tepper és a Walton-Penner csoport által, akik jelenleg a legtehetősebb tulajok a ligában. Bezos azonban őket is túlszárnyalná, állítólag 120 milliárd dolláros vagyona van.

Egyes hírek szerint a jelenlegi tulaj Daniel Snyder nem szeretné Bezosnak eladni a csapatot, mivel ő tulajdonos a Postban, amely sokat tett Snyder bukásáért a vele kapcsolatos nyomozás és negatív hírek terjesztésével. Persze az eladást kezelő Bank of America azért dolgozik, hogy minél drágábban adja el a Commanderst, így lehet ezek a negatív érzelmek nem számítanak majd.

Snyder 7 milliárd dollárért szeretné eladni a csapatát, azonban az első körös ajánlatok közt nem volt 6,3 milliárdnál magasabb – írja a PFT.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!