Connect with us

Hír

Russell Wilson tavaly ilyenkor ki akarta rúgatni Pete Carrollt és John Schneidert

Russell Wilson távozása Seattle-ből sokáig húzódott és sok mindent lehetett hallani egyik, illetve másik oldalról is. Most a TheAthletic hozott le egy cikket arról, hogy mi is történt tavaly februárban. Az információik szerint Wilson megkérte a Seahawks tulajdonosi körét, hogy rúgják ki a főedző Pete Carrollt és a general manager John Schneidert, mert úgy gondolta, hogy visszafogják a Super Bowlok és egyéni elismerések megszerzésében.

Ahogy azóta nyilvánvalóvá vált, Wilson elvesztette ezt a harcot, pár héttel később pedig elcserélték a Broncosba. Egy évvel később a Seahawks tűnik az üzlet nyertesének, hiszen Wilson nélkül is rájátszásba jutottak, az irányító viszont nagyon gyengén szerepelt új csapatában. Wilson egyébként Sean Paytont szemelte ki Carroll helyére, aki épp akkor döntött a “visszavonulás” mellett. Érdekes, hogy most vele dolgozhat majd Denverben. Wilson természetesen tagadja ezt a hírt.

Szintén a TheAthletic járt utána Wilson első denveri évének hátterének. A nyomozásuk során több érdekes dologra is fény derült, például hogy egyes edzők szerint túl nagy befolyása volt az irányítónak a csapaton belül. Precedens nélküli helyzete volt Wilsonnak, akinek külön irodája volt a Broncos létesítményének második emeletén, ahol az edzők és front office tagok tartózkodtak. A játékosok szinte sosem tették be ide a lábukat, leginkább csak akkor, amikor kirúgták őket – ők az első emeleten voltak.

Wilson megmondta a társaknak, hogy van egy “open-door policyje”, tehát bárki bármikor bemehet hozzá. Ezt nem csak a játékosok, hanem bizonyos edzők is furcsának tartották, tekintve hogy a nyitott irodája az öltözőszekrénye kellene legyen, és elmosódott a határvonal a játékos és edző szint között az esetében.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-02-25 08:10

Mindenesetre nagyon meglepne, ha ezt Sean eltűrné…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x