Connect with us

Hír

Jordan Poyer: Egy olyan államban akarok játszani, ahol nem veszik el a pénzem felét

Jordan Poyer tavaly nem tudott kiharcolni magának egy új szerződést a Billstől, így most szabadügynökként várja a piac nyitását. Még nem kizárt, hogy visszatér Buffalóba (bár egyelőre nem hallani különösebb érdeklődést a csapat irányából), de ha ez nem sikerül, akkor olyan államba szeretne költözni, ahol nem kell sokat adóznia.

“Egyértelműen folytatni akarom a pályafutásomat. Izgatott vagyok, alig várom, hogy elkezdődjön a folyamat. Szívesen maradnék Buffalóban, de ha nem jön össze, akkor ez van, ilyen az üzlet. Viszont ha költöznöm kell, akkor olyan államba mennék, ami nem veszi el a pénzem felét, és az sem lenne baj, ha szép és meleg helyen lenne”

– mondta a 31 éves safety a saját podcastjében, ami jól rávilágít arra, hogy nem mindig mindenkinek ugyanazok a motivációi a sportban.

Az elit védő 2013-ban az Eagles hetedik köröse volt, de az idényt már a Brownsban fejezte be. A 2016-os szezon végéig volt a Cleveland játékosa, majd aláírt a Billshez. Azóta egyszer beválasztották a Pro Bowlba és egyszer All-Pro is lett, és bár már némileg megkopott a játéka, de egy contendernek még mindig hatalmas segítség lenne, így elég jó piaca lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!