Connect with us

Hír

Lamarnak mégsem volt beleszólása a koordinátor-keresésbe

A Ravens vezetői a szezon utáni sajtótájékoztatón azt mondták, hogy Lamar Jackson 200%-ig biztos, hogy a csapatuk tagja lesz, és hogy konzultálnak is majd vele a támadókoordinátor-keresés kapcsán. A csapat végül Todd Monkent nevezte ki, aki eddig a Georgia egyetemen edzősködött. Most azonban az irányító táborából olyan információk szivárogtak ki az ESPN-nek, melyek szerint Lamart egyáltalán nem vonták bele a folyamatba, nem is beszéltek vele a helyzetről, csak megmondták neki, hogy itt az új főnököd, aki majd hívja a játékaidat.

Eddig sem tűnt rózsásnak a helyzet a Ravens és Jackson között, és ezen nem javít ez a szituáció sem. A csapatnál is frusztráltak, az irányító sem tűnik boldognak, így egyre nő az esélye annak, hogy a franchise tag applikálása után elcserélhetik a QB-t. Persze még bőven van idő és lehetőség megegyezni és megjavítani a kapcsolatot, de egyelőre egyik fél sem tűnik hajlandónak beadni a derekát és engedni az elképzeléseiből.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-02-26 16:48

Na már most, ha fullba nyomja a kretént a full garantáltal, akkor nem ő lesz a qb, akkor meg miért szólna bele.

Amúgy meg ez megint egy sima pletyka.

Zoard
Zoard
2023-02-26 11:08

A barnák nagyot torzítottak a piacon a qb szerződések terén. Ha ebből precedens lesz, nem csak a Hollók szívnak majd vele. Remêlem Carr majd kicsit beárazza hogy legyen egyensúly és egyes franchise-ok ne kapálják el magukat ilyenek miatt hosszú hosszú évekre.

Piiter
Piiter
2023-02-26 10:22

Ha ez így folytatódik, vissza fogom sírni az Arod és tébé féle fantazmagóriákat és híreket.😖

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x