Connect with us

Hír

Josh McCown belevág az edzősködésbe, méghozzá a Panthersnél

Josh McCown neve tavaly és tavalyelőtt is felmerült a Texansnál, mint főedző-jelölt, amin sokan kiakadtak, hiszen semmilyen egyetemi vagy profi edzői tapasztalata nem volt – azóta a Colts meglépett egy ilyen kinevezést Jeff Saturday-jel, de az sem sült el valami jól. McCown akkor nem, most viszont tényleg edzőnek áll, habár nem egyből a legmagasabb poszton: QB-edző lesz a Panthersnél – írja Ian Rapoport. McCown egyébként játszott is a carolinai csapatban 2008 és 2009 között.

A Panthers elég jó edzői stábot rakott össze Frank Reich főedzőnek való kinevezésével, a Broncos védőkoordinátor Ejiro Evero ugyanilyen pozícióba való elcsábításával, és most McCownnal. Reich és McCown személye egyébként elég jól megágyaz annak, hogy a Carolina újonc irányítót válasszon idén a drafton, ők ketten elég jól fogják tudni nevelgetni. McCown egyébként idén dolgozott az Underdog Fantasy csapatának, a YouTube csatornájukon pedig már kielemezték a három top irányítót, és mindegyikükben lát fantáziát a volt QB.

A most 43 éves McCown 2002-ben érkezett az NFL-be és körbejárta a ligát: játszott a Cardinalsban, a Lionsben, a Raidersben, a Dolphinsban, a Panthersben, a 49ersben, a Bearsben, a Buccaneersben, a Jetsben, az Eaglesben, a Texansban és még az UFL-es Hartford Colonialsban is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!