Connect with us

Hír

Mindkét csapat teljesen egészséges a Super Bowl előtt

Elég gyakran az a csapat nyeri a Super Bowlt, amely a legegészségesebb tudott maradni a szezon során. Nos, ebben a tekintetben a Chiefs és az Eagles sem panaszkodhat, ugyanis a Sasoknál mind a 22 év eleji kezdő bevethető, a Chiefsnél pedig a 22-ből 21, ráadásul ha úgy számolunk, hogy az idény közben megszerzett Kadarius Toney átvette Mecole Hardman helyét a kezdőben, akkor itt is 22/22 az arány. Most konkrétan a Super Bowl előtt is mindössze egy játékos került fel a sérülésjelentésre a két csapatból összesen.

A Chiefsnél mind az 53 aktív keretes játékos teljes edzésmunkát végzett pénteken és egyetlen egy játékosuk sem került fel a sérülésjelentésre, mindenki bevethető. Kisebb sérüléssel persze többen is bajlódtak az utóbbi hetekben, mint Patrick Mahomes, Kadarius Toney, JuJu Smith-Schuster, vagy az agyrázkódásból visszatérő L’Jarius Sneed, de még csak kérdőjeles besorolást sem kapott senki a nagydöntő előtt.

Az Eaglesnél is hasonló a helyzet, egyedül a visszahordó Britain Covey került fel a sérülésjelentésre a combhajlítójával, az ő játéka kérdéses. Természetesen a Sasoknál is voltak kisebb sérülések az utóbbi időben, Jalen Hurts, Lane Johnson, Avonte Maddox és Landon Dickerson is hagyott ki edzéseket vagy edzett limitáltan, de a Super Bowlon mind kezdeni fognak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!