Connect with us

Minden ami NFL

Meg lehet köszönni a Coltsnak! – a Frank Reich kinevezés

A Panthers három éve egy brutális ajánlattal elhappolta Matt Rhule-t a Giantstől, amit akkor szinte mindenki zseniális lépésnek gondolt. A projekt azonban óriási bukás lett, Rhule-t már a 2022-es idény közben kivágták, így most kezdődik minden elölről. A tulajdonos David Tepper viszont úgy tűnik, hogy tanult a korábbi hibájából és egy NFL-szinten sikeres edzőre bízta a csapatát, aki mára már egy parádés stábot is összerakott. 

Rhule mellett a legfőbb érvek azok voltak, hogy ő Kliff Kingsburyvel ellentétben nem akarta áthozni az egyetemi playbookját és nem akarta megreformálni az NFL-t. Sőt, ő teljesen idomulni akart a nagyok ligájához, amihez össze is rakott egy jól kinéző, modern felfogású edzői stábot. A probléma ott kezdődött, hogy a világon mindent is kontrollálni akart a szervezetnél – ez egy egyetemi csapatnál rendben van, ott relatíve könnyű helikopternek lenni, de a felnőttek között ez nem igazán működik. Emellett nem tudta megoldani a QB-gondokat, sőt egyenesen bohózattá vált az egész történet, így elkerülhetetlen volt a váltás.

A rossz tapasztalatok után a Panthers menedzsmentje biztosra akart menni. Egy olyan edzőt kerestek, aki nemcsak, hogy bizonyított már a profik között, de ért az irányítókhoz és rá lehet bízni egy fiatal QB kinevelését. Ilyenből alapvetően nem sok volt, sőt az elérhető jelöltek közül csak egy-két igazán jónak kinéző volt, köztük a Coltstól a szezon közben kivágott Frank Reich.

Kicsoda Frank Reich?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!