Connect with us

Minden ami NFL

A tékozló fiú hazatért – A DeMeco Ryans kinevezés

Houstonban nem sok derűre okot adó esemény történt a futballcsapat körül az elmúlt években, ami taccsra vágta a franchise megítélését. Október óta viszont felcsillant a remény, most pedig a piac egyik legfelkapottabb vezetőedző jelöltjét sikerült kinevezni a csapat élére. A tékozló fiú hazatért!

Ha mondani kell egy dátumot, amikor elindult a lejtőn a franchise, akkor 2017 októbere adja magát: ekkor mondta Bob McNair, a Texans tulajdonosa az elhíresült mondatát a himnusz alatt protestáló játékosokra, hogy nehogy már a rabok vigyék a börtönt. Hogy ez volt-e a gyújtópont vagy sem, nem tudom, de innentől fogva csőstül jöttek a problémák: Bill O’Brien teljhatalma, Deshaun Watson sztrájkja, DeAndre Hopkins elcserélése, JJ Watt menesztése, koncepciótlan kinevezések, és hogy Bob McNair halála után a fiát, aki örökölte a franchise-t, nem igazán érdekelte annak sorsa. Tavaly októberben viszont megtörtént az első lépés a kilábalás felé, és Jack Easterbyt zarándokútra küldték, jó messze Houstontól, ezzel olyan benyomást keltve, mint ahogy egy profi focicsapatnak működnie kellene. Mert hogy Nick Caserio, a 2021-ben kinevezett general manager talán most először veheti a kezei közé a franchise alakulásának a sorsát, amihez az első lépés volt egy olyan vezetőedzőt keresni, aki hosszútávú megoldás lehet.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!