Connect with us

Hír

Megtalálta az új támadókoordinátorát a Ravens

Todd Monken személyében a Ravens megtalálta az új támadókoordinátorát, jelentette be John Harbaugh. A csapat főedzője azt is elárulta, hogy nagyon komolyan vették a keresést, ugyanis a folyamat során 21 interjút csináltak 14 jelölt részvételével.

Az 57 éves Monken 1989-ben kezdett edzősködni az egyetemen. Az első NFL-es állását csak 2007-ben kapta (négy évig dolgozott a Jaguars elkapóival), majd 2011-ben visszatért az egyetemre. 2013-ban kinevezték a Southern Miss főedzőjének, de csúnyán leszerepelt (13-26-os mérlege volt két év alatt). Ennek ellenére 2016-ban ő lett a Bucs támadókoordinátora és egészen a 2018-as szezon végéig töltötte be ezt a pozíciót. Ezt követően egy évig volt a Browns OC-je, majd visszatért az egyetemre, hogy a Georgia támadókoordinátora legyen.

Ez a döntés kivételesen bejött, az elmúlt három évben kétszer is bajnoki címet nyert a csapattal, ráadásul ő is elég jó munkát végzett. A profik között ugyanakkor eddig nem igazán ment neki és erősen kérdéses, hogy a kinevezése előrelépést jelent-e majd Greg Romanhoz képest.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!