Connect with us

Hír

Lavonte David ismét hosszabbítana a Bucsszal

Nem úgy sikerült a Bucs számára a 2022-es szezon, ahogy a legtöbben várták, ráadásul Tom Brady is visszavonult, így most rosszabb idők jöhetnek a csapat számára. Ennek ellenére a tavasszal szabadügynökké váló Lavonte David továbbra is szeretne Tampában maradni, sőt a karrierjét is ott fejezné be.

“Nem kérdés, hogy maradni akarok. Imádnám, ha a Buccaneers játékosaként vonulhatnék vissza. Nagyszerű lenne, ha Ronde Barberhez vagy Derrick Brookshoz hasonlóan az egész karrieremet ugyanabban a csapatban tölthetném”

– mondta a linebacker (via PewterReport.com).

A 33 éves védő 2012-ben került a Bucshoz a draft második körében. Azóta 166 alapszakaszmeccsen lépett pályára, 1346 tackle, 29 sack, egy safety, 59 leütött passz, 12 INT, 27 kiharcolt- és 18 összeszedett fumble, illetve három visszahordott TD került a neve mellé, valamint háromszor lett All-Pro, egyszer pedig Super Bowlt is nyert a csapattal. A 2022-es idénye is abszolút rendben volt, még mindig képes top teljesítményre, így akkor sem kell aggódnia, ha a a Bucs költségvetésébe nem férne bele.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!