Connect with us

Hír

Nick Foles az Eaglesből szeretne visszavonulni

Az Eagles második Super Bowljára készül hat éven belül, azonban legutóbb még más főedzővel és más irányítóval vágtak neki a nagydöntőnek. Akkor még nem volt egyetlen gyűrűjük sem, így hatalmas dolog volt, hogy Nick Foles irányításával megszerezték a város első bajnoki címét.

Így természetesen most is megszólaltatták Folest az Inquiernél, ahol elmondta, hogy nagyon várja a meccset és természetesen az Eaglesnek fog szurkolni. Emellett pedig arra is rávilágított, hogy majd ha befejezi a focit, akkor Philadelphiából szeretne visszavonulni.

“Alig várom, hogy visszatérjek és meglátogassam a várost, és remélhetőleg ha mindennek vége, akkor Sasként vonulhatok vissza. Azt hiszem így lenne helyénvaló.”

Habár nem feltétlen meglepő, azért egyértelmű sem volt, hogy így szeretné, hiszen nem volt ikonikus figurája a csapatnak hosszú időn át, kétszer is menesztették az Eaglestől. Ettől még persze az első bajnoki cím miatt legendás alakja lett a városnak, a csapatnak, nem véletlenül áll szobra a Lincoln Financial Field előtt.

A hamarosan 35 éves Folesnak még egy év van hátra a szerződéséből a Coltsnál, és nem lenne meglepő, ha ezt követően szögre is akasztaná a sisakját. Vagy az is elképzelhető, hogy a Colts már idén felbontja szerződését, hiszen idén csak harmadik számú QB volt és amikor beállt két meccsre, nem mutatott valami jól.

Ettől még kellemes emlékekkel tekinthet vissza pályafutására, kihozta belőle a maximumot. 58 meccsen kezdett, $86 milliót keresett és ami a legfontosabb, Super Bowlt nyert minden idők talán legjobb kétmeccses playoff-szériáját lehozva.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!