Connect with us

Hír

A Raiders engedélyt adott Carrnak és a Saintsnek egy közös találkára

Már csak egy hét van hátra a Raiders Derek Carral kapcsolatos határidejéig, amíg dönteni kell a kivágásáról vagy elcseréléséről. Most pedig végre történt egy nagyobb fejlemény az ügyben, ugyanis a Raiders engedélyezte Carrnak és a New Orleans Saints csapatának, hogy közös találkozót szervezzenek, amire ma sor is kerül majd – írja Ian Rapoport.

Ez tehát azt jelenti, hogy van egy komoly érdeklődő a Saints személyében és feltehetően egy nagyjábóli ellenértékről meg is egyeztek már a felek, ha sikerülne az irányítóval is közös álláspontra jutni. Hasonló tehát a helyzet, mint Sean Payton esetében volt az érdeklődő felekkel kapcsolatban.

Rapoport arról is beszámolt, hogy egyelőre nem áll a küszöbön egy csere, ugyanis sok még a kérdőjel. Egyrészt a Saintsnek is meg kell bizonyosodnia arról, hogy akarja Carrt (ez a kisebb kérdőjel), másrészt ki kell találnia, hogy szerződésügyileg hogyan tudja ezt megoldani, harmadrészt pedig Carrnak is akarnia kell a Saints csapatát, ugyanis no-trade záradéka van, tehát ő döntheti el, hová cserélik el.

A szerződést egyébként rendkívül nehéz lenne megoldani, ugyanis a Saints mínusz 60 millióról indul idén a fizetési sapkában. Kivágásokkal maximum 23 milliót tud felszabadítani a csapat, átalakításokkal pedig maximum 93 milliót (de a kettő összegben van átfedés). Carr szerződésének átvételéhez pedig $33 millióra lenne szükség a capben, majd utána persze át lehet alakítani az ő kontraktusát is, hogy legyen pénz még az újoncokra és minimális igazolásokra. Szóval a Saintsnek ismét totális all-int kell mondania szerződésügyileg, hogy meg tudja szerezni Carrt.

Ha végül tényleg a Saintshez kerülne az irányító, akkor ismét összeállhatna Dennis Allennel, aki újonc évében volt a főedzője 2014-ben – a szezon közben azonban menesztették.

Jeremy Fowler információi alapján egyébként körülbelül egy harmadik körös pick lehet Carr ára – a Saintsé a 71. választási jog az idei drafton.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x