Connect with us

Hír

Odell Beckham bármikor bárkihez aláírhat, de nem nagyon kapkodnak érte

Mivel tavaly senki sem igazolta le, ezért Odell Beckham akár ebben a pillanatban aláírhatna bárkihez. Ugyanakkor nem úgy tűnik, hogy nagy lenne iránta az érdeklődés: miközben tavaly olyan gárdák keresték meg, mint a Bills, a Chiefs, a Giants, a Cowboys vagy a Ravens, most óriási a csend körülötte.

OBJ a 2021-es idény végén Super Bowlt nyert a Ramsszel, a döntőn viszont megsérült és csak a tavalyi szezon végén került ismét játékra alkalmas állapotba (bár páran ezzel kapcsolatban is szkeptikusok voltak). Ennek ellenére több csapat is érdeklődött iránta, de az elkapó senkitől nem kapta meg a kért hosszú távú szerződést (ráadásul próbajátékra sem volt hajlandó elmenni), így végül kiülte a szezont.

Úgy fest, hogy ez a taktika nem jött be: annak ellenére, hogy a WR-piac borzalmasan néz ki, a papíron legjobb OBJ iránt abszolút nincs érdeklődés még pletyka szinte sem. Emiatt az sem valószínű, hogy hosszú távú szerződést kapna bárkitől, vagyis pontosan ugyanott tart, ahol a 2022-es idény végén: nem játékosbarát feltételek mellett bizonyítania kell, hogy még mindig top játékos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!