Connect with us

Hír

Odell Beckham bármikor bárkihez aláírhat, de nem nagyon kapkodnak érte

Mivel tavaly senki sem igazolta le, ezért Odell Beckham akár ebben a pillanatban aláírhatna bárkihez. Ugyanakkor nem úgy tűnik, hogy nagy lenne iránta az érdeklődés: miközben tavaly olyan gárdák keresték meg, mint a Bills, a Chiefs, a Giants, a Cowboys vagy a Ravens, most óriási a csend körülötte.

OBJ a 2021-es idény végén Super Bowlt nyert a Ramsszel, a döntőn viszont megsérült és csak a tavalyi szezon végén került ismét játékra alkalmas állapotba (bár páran ezzel kapcsolatban is szkeptikusok voltak). Ennek ellenére több csapat is érdeklődött iránta, de az elkapó senkitől nem kapta meg a kért hosszú távú szerződést (ráadásul próbajátékra sem volt hajlandó elmenni), így végül kiülte a szezont.

Úgy fest, hogy ez a taktika nem jött be: annak ellenére, hogy a WR-piac borzalmasan néz ki, a papíron legjobb OBJ iránt abszolút nincs érdeklődés még pletyka szinte sem. Emiatt az sem valószínű, hogy hosszú távú szerződést kapna bárkitől, vagyis pontosan ugyanott tart, ahol a 2022-es idény végén: nem játékosbarát feltételek mellett bizonyítania kell, hogy még mindig top játékos.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AwesomeOne
AwesomeOne
2023-02-28 09:00

Van még benne 1-2 jó év, de valószínűleg semmi kiemelkedő. A Giants-be visszamehetne egy jó kis nosztalgia trip-re, ott így is ő lenne a vakok között a félszemű…

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-02-28 06:51

Mondjuk azzal nem segít magán ha nem hajlandó elmenni próbajátékokra hanem csak a saját videóit küldözgeti. Csodálkoznék ha valaki le igazolná csapatorvosi vizsgálat és próbajáték nélkül.

Laca86
Laca86
2023-02-28 06:58

Kb vége a karrierjének…

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-03-02 18:37

Há mer’ nem csak po-ból a
áll az év papa! Meg azért rajtad kívül is akad jó elkapó, ezt meg figyelembe kell venni. Meg az is előfordulhat, hogy félnek, hogy ekkora arc és kicsi lesz az öltöző

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x