Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: A két gyűrű bebetonozta Andy Reid örökségét

A Chiefs másodszor is bajnok lett Andy Reid irányításával és nagyon úgy tűnik, hogy messze nincs még vége a dominanciának. A csapat játékosai nem is győzték dicsérni a 64 éves mestert, Patrick Mahomes és Travis Kelce is ódákat zengett róla.

“Ő minden idők egy legjobb edzője. Szerintem ezzel mindenki tisztában volt már korábban is, de a két bajnoki címe bebetonozta az örökségét. Nagyszerű, hogy egy ilyen nagyszerű ember az edzőnk, aki képes kihozni a legjobbat a játékosaiból a pályán és a pályán kívül is. Miatta és érte akartuk megnyerni a Super Bowlt”

– mondta Mahomes (via PFT), amivel Kelce is csak egyetérteni tudott:

“Nagyon, nagyon akartuk ezt a sikert neki, hogy a korábbi csapata ellen jusson fel a csúcsra. Én mondom, bármit megtennék Andy Reidért. Abszolút bármit.”

Reid edzői pályafutása során 247-131-1-es alapszakaszmérleget és 22-16-os rájátszásmérleget tud felmutatni. Az Eaglesszel 14 év alatt kilencszer jutott be a rájátszásba, hatszor nyerte meg a csoportot, ötször jutott el az NFC-döntőbe és egyszer a Super Bowlba is sikerült bejutni, bár ott a Patriots túl nagy falatnak bizonyult. A Chiefshez 2013-ban került, soha nem volt negatív mérlege, mindössze egyszer nem jutott be a rájátszásba, az elmúlt hét évben megnyerte a csoportot, 2018 óta mindig eljutott legalább az AFC-döntőig, háromszor pedig a Super Bowl is összejött, amiből kettőt meg is nyert. Legenda.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x