Connect with us

Hír

Sean Payton 5 éves szerződést kapott a Broncostól

Ahogy azt várni lehetett, Sean Payton nagyon hamar új szerződést kapott a Broncostól. Több forrás is arról számolt be, hogy egy 5 éves kontraktusról van szó, és bár a főedzők fizetése nem nyilvános, sokak szerint évi 17-20 millió dollárt kereshet a Super Bowl győztes mester.

Amennyiben hihetünk a különböző becsléseknek, úgy csak Pete Carroll, Bill Belichick és Sean McVay keres 10+ millió dollárt évente a főedzők közül. Utóbbi volt eddig a rekorder 15-18 millió dollár körüli fizetésével, amit jó eséllyel most Payton – aki 152-89-es mérleget ért el a Saints élén 2006 és 2021 között, illetve egyszer a bajnokságot is megnyerte a csapattal– meg is döntött.

A Broncos tehát nem szarozik, mindent feltett arra, hogy a következő 2-3 évben sikeres legyen, hisz a Russell Wilson-Sean Payton duó – a rengeteg első körös pick mellett – a 2025-ös szezon végéig 160+ millió dollárjába fog fájni a franchise-nak. Ráadásul Wilson már tavaly megkapott 57 millió dollárt, plusz Nathaniel Hackettnek is ki kell fizetni 8-10 milliót – ha nem jönnek az eredmények, ez lehet a liga történetének legrosszabb befektetése valaha.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!