Connect with us

Hír

Sorozatban másodszor is franchise taget kaphat Orlando Brown

A bajnok Chiefs számára is elkezdődött a holtszezon, az egyik legnagyobb feladat pedig a left tackle Orlando Brown megtartása. A TheAthletic információi szerint ez nem lesz könnyű menet és jó eséllyel nem sikerül majd megegyezni a piac nyitásáig, így a támadófalember sorozatban másodszor is taget kaphat.

A Chiefs két éve egy első körös picket adott Brownért. A csapat már tavaly megpróbált hosszabbítani vele, állítólag ajánlott is egy 6 éves, 139 millió dolláros szerződést a falembernek (23,16 millió dollár/év), ugyanakkor annyira kevés volt benne a biztonsági garancia, hogy a játékos nem fogadta el az ajánlatot. A korábbi harmadik körös játékos így franchise taggel játszotta végig a 2022-es idényt, ráadásul hozta is a formáját (a rájátszást is számolva a szezon utolsó hat meccsén nem engedett sacket és QB-hitből is csak hármat), így alighanem idén sem ad lejjebb az igényeiből.

Egy második tag 20 millió dollárjába kerülne a Chiefsnek, ami ugyan még mindig Brown piaci ára alatt van, viszont egy ekkora cap hit nem nagyon férne bele a jelenleg a plafont 3,5 millióval túllépő csapatnak. Mindkét félnek egy hosszabbítás lenne a legjobb megoldás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!