Connect with us

Hír

A Chargers védőkoordinátora otthagyta a csapatot, hogy a Dolphins DB-edzője lehessen

A Dolphins tegnap szerződtette a Chargers védőkoordinátorát, Renaldo Hillt. Ebben alapvetően nem lenne semmi furcsa, hisz fizetésemeléssel és magasabb beosztással le lehet nyúlni egy másik csapat koordinátorát. Viszont a Miaminál nem Hill fogja hívni a játékokat, nem lett asszisztens főedző, de még csak egy asszisztens védőkoordinátor sem – mindössze a secondaryt fogja edzeni.

Szakmailag egyértelmű visszalépés a védőkoordinátori posztot egy asszisztensi pozícióra cserélni, de Hill ezt is bevállalta, hogy Vic Fangióval dolgozzon együtt. Nem kizárt, hogy ez hosszú távon be is fog jönni, Fangio alól szeretnek védőfelfogású edzőket kinevezni különböző pozíciókba, ráadásul akár a Dolphins védelmét is megkaphatja, ha a liga legjobb védőkoordinátorát esetleg ismét kinevezi valaki főedzőnek.

Ezzel kapcsolatos hír, hogy a Chargers már be is töltötte a posztot: Brandon Staley a saját defensive back edzőjét, Derrick Ansley-t nevezte ki a csapat új védőkoordinátorának.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
reszelo.aladar
reszelo.aladar
2023-02-21 17:24

Kevesen dolgoznak pont abban a magasságban, ahol jók. Aki jó az feljebb akar lépni/feljebb léptetik addig, amíg ki nem derül, hogy ott már nem jó. Hill talán tudja mi a vége és Fangio is jobban teszi, ha megint azzal foglalkozik, amihez ért.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x