Connect with us

Draft

Super Bowl utáni Mock Draft!

Véget ért a 2022-es szezon, így gőzerővel fordulhatunk az előttünk álló 6 hónap történéseire. Kezdésként egy mock drafttal nyitunk, immáron a teljes draft sorrend tudatában – amit elég hamar felrúgtunk, hiszen ezúttal szabad volt a cserélgetés. A mockot Patrikkal közösen gyártottuk az alábbi csapatelosztással:

Most pedig lássuk az első kört, izgalmakban és hüledezésben nem lesz hiány!

1/1 TRADE! Indianapolis Colts
Bryce Young
QB, Alabama

Bears adja: 1/1
Colts adja: 1/4 + 5/141 + 2024/1

Elég volt a sok veterán középszerű irányítóból. A Colts helyében most elégelném meg ezt, és elég jó helyzetben is vannak, hogy megszerezzék az általuk vélt legjobbat. Az új főedző Shane Steichen pedig nagyon is tudja, mit hozzon ki egy ilyen struktúrán kívül is nagyon jó QB-ból.

1/2 TRADE! Carolina Panthers
Will Levis
QB, Kentucky

Texans adja: 1/2
Panthers adja: 1/9 + 3/94 + 2024/1

Már az 1/1-re is próbáltam felmenni a Panthers csapatával, de a Colts jobb helyzetben volt, mert a Bears nem akart annyira hátramenni. Ellenben ebben a classban van három olyan játékos is, akivel érdemes foglalkozni QB poszton. A Panthers megszerezheti azt, akinek a legrosszabb volt a 2023-as éve, ellenben a legjobb adottságokkal rendelkezik, valamint a leginkább profi rendszerben játszott. Carolinában már csak egy potens QB-ra várnak, így mindent meg fognak tenni, hogy szerezzenek egyet.

1/3 Arizona Cardinals
Will Anderson
Edge, Alabama

Nincs kérdés. A class talán legjobb játékosa. A talán legfontosabb posztra (QB után). A talán legnagyobb hiányposztra.

1/4 Chicago Bears (from IND)
Jalen Carter
iDL, Georgia

Ebben a classban kevés kiemelkedő játékos van, akiről már most el tudjuk képzelni, hogy korszakos egyéniség lesz. Anderson mellett Carter a másik abszolút ilyen. Ezért sem akartam a Bears helyében messzebb lecserélni, mert így volt lehetőségen minőségi húzásra.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!