Connect with us

Hír

Trent Williams nem zárja ki a visszavonulást

A 49ersnek vasárnap véget ért a szezon, majd kedden meglepő módon a kiváló left tackle Trent Williams mankóval jelent meg a csapatnál és a média számára. Ugyan csak kis dolognak nevezte a lábsérülését, de azt elmondta, hogy sokat kivett belőle a szezon. Majd megkérdezték a 34 éves támadófalembertől, hogy gondolkodik-e a visszavonuláson.

“Hosszú a szezon, és két ilyen hosszú szezon nagyon kimerítő egy hozzám hasonló 34 évesnek. A következő szezon kezdetére már 35 leszek, ilyenkor pedig már gondolkozik az ember a foci utáni életen. Eljut az ember egy bizonyos korhoz, és ha nem éri el azt, akit akar, az elég fárasztó tud lenni. De őszintén, egyelőre napról napra kezelem a dolgot, meglátjuk hogyan tovább. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem volt fárasztó a szezon. Az NFC-döntőre vagy a rájátszásra vagy hasonlóra nem nehéz felkelni, de a mindennapi daráló elég megterhelő tud lenni, ha ilyen sokáig csinálod.”

Williams 2021-ben írt alá egy hat évre szóló $138 milliós szerződést a 49ersszel, a következő két évben $40 milliót keresne alapfizetésként, és még mindig a liga egyik, ha nem a legjobb tackle-je – az utóbbi két évben is All Pro lett.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x