Connect with us

Hír

Rodgers: Érdekes, hogy nélkülem folynak beszélgetések a jövőről

Aaron Rodgers minden héten vendégszerepel a Pat McAfee Show-ban, ami sokszor hordoz magában érdekes nyilatkozatokat a Packers irányítójától. Most például elmondta, hogy nem nagyon gondolkozott még a futballkarrierje kapcsán semmiről, és a Super Bowl előtt nem is fog semmilyen döntést hozni, viszont “magabiztos, hogy pár héten belül hajlani fog az egyik opció felé”. Arra viszont úgy tűnik azért odafigyel, hogy mások mit gondolnak és milyen hírek érkeznek vele kapcsolatban.

“Úgy tűnik, hogy már folynak a beszélgetések nélkülem, ami érdekes.”

Persze nem kéne meglepnie Rodgerst, hogy a Packers felkészül minden eshetőségre, hiszen ezt teszi egy életképes szervezet, főleg ha ennyire bizonytalan a helyzet. Az irányító nélkül persze komoly lépéseket nem tehet a csapat, tehát nem állapodhat meg senkivel egy cseréről, de körbenézhet a piacon, hogy ki mennyit adna a QB-ért.

A Jets állítólag nagyon akarja Rodgerst és egy első körnél többet is hajlandó lenne fizetni a Packersnek.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Józsika14
Józsika14
2023-02-01 12:45

Ezen a ponton lassan elérkezünk oda, hogy már a Packers fanok is inkább örülnének ha menne.
Egyébként egy jó irányító de mégse nyernek 2011 óta. Az meg már régen volt.

Zoard
Zoard
2023-02-01 09:45

Hülyék a gm-ék ha túl sokat beszélgetnek nélküle, mert ez majd megkavarja a dolgokat és felesleges köröket jelent mindenkinek.

Azt a levezetést nem értem hogy Rodgers nélkül miért lett volna sikeresebb a csomagolócsapat. A nagy cap hitje ugyan lehetne erre magyarázat, de mégis kit állítottak volna oda a center mögé az elmúlt x évben (Love-ot vagy a piacról valakit)? Ugyan már!
A hisztizésnek nevezett magatartása meg szerintem túl van misztifikálva, mint a franchise hátráltató tényezője

playmaker90
playmaker90
2023-02-01 08:03

hiába egy zseni, visszatekintve az állandó hisztire, sértődésre és még sorolhatnám, lehet hogy nagyobb átok hogy ő volt ennyi ideig a franchise gb mintha egy gyengébb képességű lett volna

Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2023-02-01 08:00

QB Packers->Jets. Apa, kezdődik! :D

Cousins helyében már nem terveznék hosszú távon Minnessotában… :D

Tamás Varga
Tamás Varga
2023-02-01 22:25

Mindenesetre, ha megy, ha marad, azt leszögezhetjük, Green Bay szurkolóként mondom, hogy harminc év alatt, két ilyen QB-ból három SB-részvételt, és két gyűrűt kihozni – hát nem valami nagy teljesítmény a franchise részéről. Ez idő alatt a négy GM-ből kettő (Ted Thmpson és Ron Wolf) tudott gyűrűt fabrikálni, néha arra gondolok, hogy ezért lehet a csapat tulajdonosi szerkezetét is hibáztatni (az egyetlen klub az NFL-ben, ami részvényesek kezében van), nem biztos, hogy időnként egy kemény kezű tulaj nem lett volna hasznosabb.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x