Connect with us

Hír

9 játékos elcseréléséről kapott hívásokat a Rams, de Stafford, Kupp és Donald nem eladó

A Rams egy újjáépítésen megy most épp keresztül, hiszen kivágták Bobby Wagnert és Leonard Floydot, emellett elcserélnék Jalen Ramsey-t és Allen Robinsont is. Most a general manager Les Snead beszélt arról, hogy összesen 9 játékos kapcsán fogadtak trade hívásokat más csapatoktól, azonban azt is kiemelte a pletykák közepette, hogy az irányító Matt Stafford, az elkapó Cooper Kupp és a védőfalember Aaron Donald nem eladó, ők a legfontosabb építőkockák – írja a TheAthletic.com.

Épp tegnap jöttek olyan hírek Matt Lombarditól, hogy a Rams “szeretné elcserélni” Staffordot, és hogy abszolút elérhető az irányító, erre pár órával Les Snead gyorsan lelőtte ezeket. Persze a general managerek elég sokszor ferdítik az igazságot vagy akár konkrétan hazudnak, szóval nem lehet feltétlen hinni a szavaiknak, de egyelőre talán érdemes abból kiindulni, hogy Stafford marad.

A Rams jelenleg a Wagner kivágással is számolva effektív 12,7 millió dollárral lépi túl a fizetés plafont, szóval a következő öt napban még legalább ennyit kell felszabadítaniuk, hogy megfeleljenek a szabályoknak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!