Connect with us

Hír

Lavonte David minden bizonnyal távozik Tampából

A Buccaneers franchise ikonja, a 11 szezont Tampában töltő és még tavaly is a csapaton belüli legtöbb szerelést bemutató Lavonte David idén minden bizonnyal távozik. A logika is ezt mondatta velünk, de most Ian Rapoport is beszámolt arról, hogy a kiváló linebacker tesztelni fogja a piacot.

David elmondása szerint a Bucsból szeretne visszavonulni és nincs kizárva, hogy visszatérjen, de “nagy kihívás” lesz ezt megoldani. Jason Licht general manager is szeretné megtartani a klubikont, de a pénzügyek miatt ő is tudja, hogy erre kevés lehetősége és esélye van.

A Buccaneers jelenleg effektív 52 millióval lépi túl a fizetési plafont, tehát már a szabályoknak való megfeleléshez is sok teendőjük lesz a következő 5 napban, nem hogy még igazolgatni.

A 33 éves, korábbi második körös linebacker még mindig a posztja egyik legjobbja, és még ha kora miatt nem is várható, hogy óriási összegeket kap, annál minden bizonnyal jóval többet kaphat a piacon (10 millió környékén), mint amennyit a Buccaneers képes és hajlandó neki fizetni.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x