Connect with us

Hír

A Bucs és a Bills egy támadót, a Patriots egy védőt vágott ki

A Patriots kivágta a cornerback Jalen Millst, írja Adam Schefter. A 29 éves védő az elmúlt két évet New Englandben töltötte, tavaly 10 meccsen volt kezdő, bár nem teljesített különösebben jól. A lépéssel a csapat közel 5 millió dollárt szabadított fel.

Ahogy várni lehetett, a Bucs hivatalosan is menesztette a tight end Cameron Brate-t. A 31 éves játékos 2014-ben került a ligába draftolatlanként és egész eddigi karrierjét Tampában töltötte. Eddigi pályafutása alatt 273 elkapásból 2857 yardot és három TD-t szerzett, egyszer bajnokságot is nyert, de az utóbbi két évben látványosan romlott a teljesítménye, illetve a sérülésekkel is meggyűlt a baja. A kivágásával minimum 2 millió dollárt spórolt a csapat, de ha egy június utáni jelöléssel küldik el, akkor idén 4 milliót lehet idén felszabadítani.


Eközben a Bills megvált az elkapó Isaiah McKenzie-től, felszabadítva ezzel 2,7 millió dollárt. A támadó 2018-ben csatlakozott a csapathoz, 68 meccsen lépett pályára az alapszakaszban, ezeken 137 elkapásból 1316 yardot és 11 TD-t kapott el, illetve volt 226 futott yardja négy futott TD mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!