Connect with us

Hír

A Seahawks újabb jó safetyt szerzett, plusz egy korábbi első körös linebackert

A Seahawksnál úgy tűnik odáig vannak a safetykért. Már tavaly is messze ők költötték a legtöbbet a posztra Jamaal Adams és Quandre Diggs miatt – akik tényleg egy minőségi párost alkotnak –, most viszont hoztak még egy jó safetyt a Giantstől távozó Julian Love személyében – számolt be Josina Anderson. A szerződés két évre $12 millióról szól.

Idén egyébként Adams és Diggs foglalja a legtöbbet a Seahawks sapkájából, fejenként $18 millióval. Most érkezik melléjük Love, és azt egyelőre még nehezen látni, hogyan férnek meg ők hárman egymás mellett. Love egyébként egy fiatal (2019-ben volt negyedik körös, holnapután lesz 25 éves), sokoldalú, hasznos safety, kissé meglepő is volt, hogy a Giants nem marasztalta, hiszen egyik legjobb játékosuk volt a back7-ben. Hármójuk mellett egyébként ott van még Ryan Neal is mélységnek, akire RFA-tendert rakott a gárda.

Szintén Seahawksszal kapcsolatos hír, hogy a csapat leigazolta a Steelerstől távozó linebacker Devin Busht. A 2019-es drafton a Steelers felcserélt érte az 1/10-es pickre, azonban nagyon nem váltotta be a reményeket és kifejezetten gyengén teljesített Pittsburghben. Seattle-ben hiányposzt a linebacker (Jordyn Brooks sérülésből lábadozik, Cody Barton távozott a piacon), de az nem biztos, hogy ezt Bush-sal meg is oldották.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!