Connect with us

Hír

A Chargers nem válik meg Keenan Allentől

A Chargers jelenleg $23 millióval lépi túl a fizetési plafont, így valahol spórolniuk kell. Épp ezért vetődött fel sokakban, hogy elcserélhetik az elkapó Keenan Allent, amivel bő 16 milliót spórolhatnának. A general manager Tom Telesco azonban hideg vizet öntött ezekre a pletykákra és a Combine-on tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy meg sem fordult a fejében ilyesmi, és Allen maradni fog.

A kiváló, de már 31 éves elkapó tavaly 7 meccset kihagyott sérülés miatt, és ez hátráltatta a szezon további részében is, nem volt régi önmaga. Már abban a korban van, ahol várható egy visszaesés a játékában, nagyon kevés 31+ éves elkapó képes top szinten játszani. Viszont Allen gyakorlatilag klublegenda, hiszen a második legtöbb elkapással, a harmadik legtöbb elkapott yarddal és a negyedik legtöbb elkapott touchdownnal rendelkezik a franchise történetében.

A Chargersnél idén 40 milliót foglal a sapkából a két elkapó, Allen és Mike Williams, de még így sem tűnik megoldottnak a WR-kérdés és tavaly is hiányzott még legalább egy gyors elem a fegyverarzenálból, tehát várhatóan még több erőforrást fognak ide allokálni – habár ez valószínűleg a draftról érkezik majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!