Connect with us

Hír

A Colts két kezdője iránt is nagy a kereslet

Az 1/4-es Colts sok szempontból egy rebuild elején jár, így nem meglepő, hogy a riválisok érdeklődnek a mozdítható játékosok iránt. A GM Chris Ballard újságírói kérdésre elárulta (via Dov Kleiman), hogy több megkeresés is érkezett a corner Kenny Moore-ral és a center Ryan Kellyvel kapcsolatban.

A 29 éves Moore 2017-ben draftolatlanként került a ligába, egész eddigi karrierjét a Coltsban töltötte. Újoncként nem kapott nagy szerepet, de azóta stabil kezdője a csapatnak. A szerződése a 2023-as idény végén járna le, az elcserélésével 8,1 millió dollárt spórolna a Colts. Egy elég jó slot cornerback, de vélhetően csak harmadik napos picket kapna érte a csapat.

Kelly 2016-ban a csapat 1/18-asa volt, jelenleg a liga egyik legjobban fizetett centere. A szerződése a 2024-es idény végéig érvényes, az új csapatának 10,1-12,3 millió dollárjába kerülne, míg az Indy idén 7,8 millió dollárt spórolna az elcserélésével. Érte talán kaphatna egy 3-4. körös picket a csapat, de ahogy Moore esetében, úgy Kelly elvesztése is hatalmas hiányposztot generálna a rosteren. Az utóbbi időben ráadásul nem is játszott olyan jól, mint a szerződése predesztinálná.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!