Connect with us

Hír

Két darab 6 milliárd dolláros ajánlat is van a Commandersre

A Commanders eladása már tényleg a láthatáron van. A piaci szerződéseket is úgy alakították ki, hogy május közepéig várhatóan megtörténik az üzlet, most pedig Adam Schefter információi szerint két megegyező ajánlat is érkezett a csapat megvételére, mindkettő 6 milliárd dollár értékben, ami állítólag a Dan Snyder által kikiáltott ár.

Az egyiket a már pedzegetett Josh Harris által vezetett csoport adta, amelyben a kosárlegenda Magic Johnson is benne van, a másikat pedig a kanadai milliárdos Steve Apostolopoulos tette le az asztalra. Mellettük az ESPN információi szerint Tilman Fertitta, a Houston Rockets tulaja is érdeklődik, illetve van még egy egyelőre névtelen csoport, amely gondolkodik az ajánlattételen.

Bármelyik ajánlatot is fogadja el végül Snyder, ezzel rekord születik majd. Az eddigi csúcsot ugyanis a tavaly eladott Denver Broncos tartja 4,65 milliárd dolláros vételi árral. Amint Snyder elfogad egy ajánlatot, be kell adnia a nevet az NFL-nek engedélyeztetésre, majd 24 szavazat lesz szükséges a véglegesítéshez – ez gyakorlatilag formalitásnak tekinthető jelen esetben.

Snyder egyébként 800 millióért vette meg 1999-ben a franchise-t, szóval elég jövedelmező üzlet volt a számára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!