Connect with us

Hír

A Colts még versenyben van Lamar Jacksonért

A Ravens nem-exkluzív franchise taget tett Lamar Jacksonra, így a támadó szabadon tárgyalhat más csapatokkal, és ha a Baltimore nem tartja a riválisok ajánlatát, akkor az irányító két első körös pickért cserébe csapatot válthat. Ugyanakkor a potenciális kérők egyelőre nem aktivizálták magukat, sőt igyekeztek leszögezni, hogy nem érdekli őket Jackson, a Colts viszont még játékban van, írja az ESPN.

Némileg meglepő pont az 1/4-es cetlit birtokló Colts nevével találkozni Jacksonnal kapcsolatban. A magas választási jog miatt nem is valószínű, hogy a csapat a draft végéig bepróbálkozik az irányítónál, de ha esetleg lemaradnának minden általuk preferált QB-prospectről, úgy már bőven lehet realitása egy ajánlattételnek.

Jackson állítólag teljesen garantált szerződést szeretne magának, de minimum egy jelentős garantált tartalmat szeretne (pletykák szerint egy 250 milliós szerződésből 200 millió dollárt szeretne garantáltatni). A Ravens ebben egyelőre nem partner és nem biztos, hogy a tulajdonos Steve Bisciottinál jóval szegényebb Jim Irsay (6,4 milliárd dollár vs. 3,9 milliárd dollár) áldását adná a dologra, de ha valakinél, akkor a Colts tulajdonosánál tényleg semmit sem zárhatunk ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!