Connect with us

Hír

A Dolphins volt az egyetlen csapat, ahová Jalen Ramsey menni akart

A Rams óriási meglepetésre mindössze egy harmadik körös pickért és egy csere tight endért cserébe megvált a ligaelit corner Jalen Ramsey-től. A Sports Illustrated riportjából most kiderült, hogy a csapat azért a Dolphins nem túl combos ajánlatát fogadta el, mert a védő csak oda volt hajlandó távozni.

Ramsey szerződésében nem volt no-trade záradék, de a sztárok esetében a csapatok csak akkor hajlandóak cserélni, ha a játékos is akarja a váltást. Így hiába érdeklődött a corner iránt több csapat is, de egyik sem tudta azt nyújtani, amit a Dolphins.

A védő mindenképp győzelemre esélyes csapathoz akart menni, ráadásul olyanhoz, ahol meleg az időjárás. Emellett az is fontos tényező volt a döntésében, hogy a Dolphinsban játszik Xavien Howard, Jevon Holland, Christian Wilkins és Raekwon Davis, akik nagyon jó barátai, illetve a csapat hajlandó volt teljesen garantálni a következő három évre szóló 55 millió dolláros fizetését. Ramsey szempontjából tehát Miami és a Dolphins volt a tökéletes opció, a Rams pedig korrekt akart lenni vele és nem erőltette a többi opciót (állítólag voltak ennél bőven jobb ajánlatok is a cornerért).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!