Connect with us

Draft

A Combine első napjának nyertesei és vesztesei

Az NFL Scouting Combine első gyakorlatos napja a védőfalemberekről és a linebackerekről szólt. Nézzük kik tűntek ki pozitívan vagy negatívan.

Nyertesek

Nolan Smith, Edge, Georgia

Smith elmúlt egy éve elég hullámvasútszerűre sikeredett. Az év elején a nem túl nagy meglepetésre hasító Georgia védelem tagjaként ő is kapta a hypet-ot és az első kör első felébe várták a legtöbben. Aztán októberben súlyos sérülést szenvedett és az idény hátralévő részét ki kellett hagynia, így folyamatosan csúszott a boardokon. Egészen a Combine-ig.

Az első napot ugyanis egyértelműen ő nyerte. Azt eddig is tudtuk, hogy atletikus, de azt nem, hogy a legszűkebb elit tagja. 4,39 másodperces 40 yardja a felső 1%-ba tartozik a Combine történetében, a 10 yardos részideje (1,52) a valaha volt legjobb egy edge rushertől, a 41,5 inches magasugrása szintén a felső 1%-ba, de távolugrásban is felső 5%-ba esik.

Jó programból jön, a dinamikusságát megmutatta és azt is, hogy a sérülésnek vagy annak utóhatásainak nyoma sincs a testére, így újra száguldani fog a boardokon.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!