Connect with us

Draft

A Combine második napjának nyertesei és vesztesei

Pénteken a defensive backeké volt a főszerep. A class talán legmélyebb posztja a cornerback, amit be is bizonyítottak a résztvevők. Több remek teljesítményt is láthattunk és joggal lehet reménykedni, hogy akár az első körön kívül is találni majd igazi kincseket az idei classban.

Nyertesek

Deonte Banks, CB, Maryland

Kevésbé volt hangos a draft média a Terrapins junior cornere iránt év közben, de az elmúlt hetekben már elkezdett felfelé jönni a boardokon. A meccsfelvételeken is látható volt, hogy bár vannak még javítandó területek a játékában, egy kiemelkedő képességű játékosról van szó. Erre pedig abszolút ráerősített a Combine-on. 9.99 lett a relative athletic score-ja, amivel felrobbantotta Indianapolist. Az ugró gyakorlatok során majdnem beverte a fejét a stadion tetejébe és a 40-es ideje is kiemelkedőre sikerült. Első lett súlypontemelkedésben és második távolugrásban (ami vicces, mert ezzel így is a valaha volt 3. legjobb eredményt produkálta, de minden idők 3 legjobb eredményéből kettő is idén született), a 40-es ideje pedig a harmadik leggyorsabbra sikeredett. A mért gyakorlatokon kívül igazolta, hogy nagyon jó az egyensúlya, kiváló irányváltó képessége van és igazán könnyed a mozgása. Mindent egybevéve talán a legjobb napot zárta, ami lehet, hogy hamarosan bebiztosítja majd a helyét az első körös mockokban.

Megjegyzendő, hogy nem Banks volt az egyetlen kiemelkedően teljesítő Maryland corner. Egykori csapattársa, Jakorian Bennett is remek napot produkált talán picit a semmiből jőve. Az ilyen váratlan jó teljesítmények pedig sokat számítanak a top100-on kívül játékosok esetében. Adott esetben hasonlóak hatására választanak ki Tariq Wooleneket az 5. körben a csapatok.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!