Connect with us

Draft

A Combine negyedik napjának nyertesei és vesztesei

A támadófalemberekkel és a futókkal zárult a 2023-as NFL Scouting Combine, és ahogy az előző három nap során, úgy most is jelentkezünk összefoglalóval. Fontos kiemelni, hogy a támadófalemberek számára sokkal, de sokkal fontosabb a Combine, a futóknál igazából olyan sok jelentősége nincs a mért gyakorlatoknak. 

Nyertesek

A két top tackle

A két játékos, akit biztosan mindenki tackle-nek tekint és a legtöbben a draft első körének első felébe várják, nagyon jól teljesített. Paris Johnson Jr. (Ohio State) és Broderick Jones (Georgia) is remek napot zárt, így megerősítette helyét a legjobb prospectek közt a top15-ben.

Johnson meglepetésre egyedül a távolugrásban tesztelt, szóval őt kevesebbet láthattunk, de a gyakorlatok során nagyon könnyed volt a mozgása, minden feladatot teljes természetességgel hajtott végre. Egyből utána jött a névsorrendben Jones, úgyhogy nagyon jó volt összehasonlítani kettejüket. A mozgáskultúrájuk eltér, de a Georgia kiválósága is tökéletes volt a gyakorlatok során, ő ráadásul tesztelt is. Egyrészt meglepetésre másfél inch-csel magasabb volt, mint amit az egyetem hivatalos oldalán feltüntettek (ami ritkaságszámba megy), emellett a leggyorsabb 40 yardos időt futotta az idei Combine-on a támadófalemberek közt (4,97 mp). Persze nem ez a legfontosabb mérce egy OL-nél, de a 10 yardos ideje is jó lett és igazából mindenben remekül tesztelt, összességében az NGS-től a második legjobb Athletic Score-t kapta a tackle-ök közt. Azt pedig élmény volt nézni, ahogy a screen drill során arrébb tette az edzőt.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!